coronavirus

Op deze pagina kunt u de gevolgen voor de VTM van het coronavirus op de voet volgen en wij adviseren u dit regelmatig te controleren.

14-01-2021: Door de extra maatregelen om het corona-virus, welke afgelopen dinsdag 12 januari zijn genomen door het kabinet, blijft onze kantine van w.s.v. V.T.M. tot nader orde gesloten.
De midweekwandeltochten kunnen dus nog steeds niet gehouden worden.
Laten we hopen dat het hierna eens wat positiever gaat worden.

20-10-2020: Door de extra maatregelen om het corona-virus, welke afgelopen maandag 12 oktober zijn genomen door het kabinet, blijft onze kantine van w.s.v. V.T.M. tot eind november gesloten.
De midweekwandeltochten kunnen dus nog steeds niet gehouden worden.
Laten we hopen dat het hierna eens wat positiever gaat worden.

29-09-2020: Door de extra maatregelen om het corona-virus een halt toe te roepen, is onze kantine van w.s.v. V.T.M. de komende 3 weken gesloten.
De midweekwandeltochten kunnen dus niet gehouden worden.
Onze verwachting is dat dit langer dan 3 weken gaat duren.

10-06-2020: Op woensdag 1 juli beginnen we weer met de midweektochten en bent u natuurlijk weer van harte welkom.
U dient zich wel aan de bekende regels van het RIVM te houden waaronder de 1,5 mtr. afstand die we onderling moeten houden.
We hebben een looproute op het terrein aangebracht en die dient u te volgen. In de kantine zijn er 8 tafels aanwezig waaraan elk 2 stoelen staan waar u gebruik van kunt maken.
Laten we hopen dat een ieder zich aan de regels houdt dan hebben we er het minste last van.
Tot ziens op 1 juli.

15-03-2020: Tot nader order zijn alle activiteiten van de VTM opgeschort. Wij betreuren dit ten zeerste maar hebben er alle begrip voor.
Wanneer alles weer een beetje geluwd is weet niemand maar laten we met z'n allen hopen dat dit weer snel voorbij is en dat we niet ziek worden van dit vreselijke Coronavirus.
Wij wensen u alle sterkte en gezondheid toe en houdt u zich aan de gedragsregels die er op dit moment voor iedereen geldt.

12-03-2020: Helaas is de Kilometervretermars van zaterdag 14 maart vanwege
het Coronavirus afgelast op aandringen van de gemeente Maassluis.